AROMA PROTECTION SET 8

100% naravno 100% ekološko

100.00  z DDV

Šifra: AA8-EO-APROTSET88 Kategorija:

AROMA PROTECTION SET 8 je kolekcija osmih najbolj nepogrešljivih naravnih in ekoloških eteričnih olj za osebno in domačo uporabo. Priročen vsakodnevni pomočnik za sodobnega človeka, ki stremi k ponovni povezavi z materjo Zemljo. Ekološko eterično olje – na prvi pogled le očarljiva aroma, ujeta v majhni steklenički – je v resnici izjemno močno orodje, s katerim lahko pripomoremo k celostnemu uravnovešanju telesa, čustev in uma.

Kolekcija osmih naravnih in ekoloških eteričnih olj vsebuje tudi IZOBRAŽEVALNO KNJIŽICO o rastlinah in eteričnih oljih z naslovom Izvorna modrost rastlin za dobrobit človeka.

Podajte se v svet veličastnih naravnih vonjav z ekološkimi eteričnimi olji v AROMA PROTECTION SET 8, ki vas bodo ne le sprostila ali razvedrila, ampak predvsem navdušila!

100% NARAVNO,
100% EKOLOŠKO (EKO, BIO, ORGANSKO),
100% ČISTO,
VEGANSKO in prijazno do živali.

V razkošni in hkrati priročni embalaži je shranjeno osem 100% naravnih in 100% ekoloških eteričnih olj v 10ml stekleničkah:
ekološko eterično olje poprova meta*,
ekološko eterično olje smilj* (4% v jojobi*),
ekološko eterično olje evkaliptus*,
ekološko eterično olje sivka*,
ekološko eterično olje limona*,
ekološko eterično olje vrtnica* (4% v jojobi*),
ekološko eterično olje čajevec* in
ekološko eterično olje rožmarin*.

 

Preberite tudi podrobnejša NAVODILA ZA UPORABO, DOKUMENTE in VARNOSTNA OPOZORILA, ki se nahajajo pri posamičnih ekoloških eteričnih oljih Amon & Anis!

Ekološka eterična olja Amon & Anis v kolekciji AROMA PROTECTION SET 8 so 100% NARAVNA, saj so destilirana iz rastlin. Eterična olja so edinstvena, koncentrirana esenca rastlin, pridobljena s parno destilacijo cvetov, listov in stebel ali s stiskanjem lupin citrusov. Obstajajo pa tudi naravni in sintetični približki eteričnih olj.

Poleg tega, da so naravna, pa so tudi 100% EKOLOŠKO certificirana. To pomeni, da so bile destilirane rastline pridelane na ekološki način – brez uporabe pesticidov, brez gensko modificiranih organizmov in brez ionskega obsevanja.

So 100% ČISTO, torej takšno, kot nam ga podari narava – brez umetnih dišav, ki ojačajo vonj, ali drugih sintetičnih primesi. To potrjuje GC/MS laboratorijska analiza, ki zagotavlja avtentičnost in vrhunsko ekološko kvaliteto brez primesi.

Ekološka eterična olja Amon & Anis v AROMA PROTECTION SET 8 so pakirana v edinstveno vijolično STEKLO MIRON, ki ohranja svežino, učinkovitost in vitalno energijo eteričnega olja. Zaradi varnosti najmlajših, pa je na stekleničko nameščen tudi poseben POKROVČEK Z VAROVALOM ZA OTROKE.

Za izbor in kvaliteto skrbi Amon, etikete pa krasijo ročne ilustracije Anis.


AROMA PROTECTION SET 8 – kolekcija osmih naravnih in ekoloških eteričnih olj Amon & Anis je certificirana pri:

IKC UM (SLO)
Certifikat za ekološko kozmetiko. Kontrolira IKC UM. Ogled.

PETA (ZDA)
Certifikat za izdelek, ki je prijazen živalim. Ogled.

The Vegan Society (GB)
Certifikat za izdelek, ki je veganski. Ogled.


Additional Information

Weight 550 g